Informationsmøde om Puljen for Klima og Miljø

Aktuelle temaer | Kursusnr. 339

Målgruppe
Informationsmødet er for dig, der er frivillig eller ansat i en forening, der overvejer at søge om midler fra Puljen for Klima og Miljø til ansøgningsfristen 1. september 2016 .

Mødet er åbent for såvel CISUs medlemsorganisationer som for rammeorganisationer. Vær opmærksom på, at jeres forening skal have projekterfaring fra Civilsamfundspuljen, Miniprogrampuljerne, Danida, EU, større fonde med afrapporteringskrav eller lignende for at kunne få støtte fra puljen.

Ved flere tilmeldte end pladser, vil vi prioritere, at så mange foreninger som muligt får plads på mødet.

Formål
Du vil efter mødet have kendskab til, hvilke krav CISU stiller til de indsatser, der kan bevilliges støtte, og hvilke krav der stilles til jeres organisation og partner(e). Du vil endvidere kende ansøgningsproceduren for puljen.

Indhold
På mødet gennemgås retningslinjerne for Puljen for Klima og Miljø. Dernæst introduceres deltagerne til ansøgningsskemaerne for puljen, og slutteligt vil ansøgningsproceduren blive gennemgået.

Kursusansvarlige
Forvaltningskonsulent Iben Westergaard Rasmussen og Rådgiver Donna Mayer

Baggrundsmateriale
Du kan finde information om Puljen for Klima og Miljø, herunder retningslinjer og ansøgningsskemaer, på denne side: www.cisu.dk/pkm

Dato Adresse Pris Status
26. april 2016
kl. 16:30-18:30
CISU, Klosterport 4 A, 3. 8000 Århus 0,00 DKK Kurset er afholdt.
28. april 2016
kl. 16:30-18:30
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 0,00 DKK Kurset er afholdt.