Fundraisingseminar

Organisationsudvikling | Kursusnr. 385

Målgruppe
Seminaret er for dem, der arbejder med fundraising i CISUs medlemsforeninger. Deltagerne vil få mest ud af seminaret, hvis de har lidt erfaring på forhånd, men alle er velkomne.

Formål
Efter seminaret kender deltagerne til en række værktøjer og metoder til at gribe indsamling og fondsansøgninger an. De vil have fået tips til, hvad der virker, og hvad der ikke virker.
Samtidig vil de have fået inspiration og motivation til arbejdet med fundraising.

Indhold
Seminaret vil være båret af oplæg fra erfarne folk, som selv laver fundraising eller deler penge ud. De deler deres gode råd til forskellige former for fundraising, særligt med hensyn til private fonde og indsamling blandt privatpersoner.

Årets oplægsholdere vil være:
- Adam Moe fra DIIS, der vil give et overblik over de største danske fonde og deres internationale engagement. Oplæget tager udgangspunkt til denne artikel.
- Ole Riis fra Dansk Vietnamesisk Forening, der vil fortælle om foreningens erfaringer med fundraising og dele ud af gode råd.
- Fonde.dk, der vil give generelle gode råd omkring fundraising, og hvordan man får mest udbytte ud af siden www.fonde.dk. Husk at man som medlem af CISU kan få gratis adgang til fondsdatabasen på fonde.dk. Læs mere her.

Derudover vil deltagerne dele erfaringer til inspiration for hinanden.

Kursusansvarlig:
Forvaltningskonsulent Iben W. Rasmussen og Rådgiver Johannes Nordentoft

Baggrundsmateriale
På CISUs hjemmeside, www.cisu.dk/fundraising , kan du finde inspiration til forskellige former for fundraising forud for seminaret.


OBS! online tilmelding lukker 48 timer før - kontakt cisu@cisu.dk

Dato Adresse Pris Status
4. marts 2017
kl. 11.00-16.00
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 200,00 DKK Kurset er afholdt.