Informationsmøde om Naboskabspuljen

Introducerende kurser | Kursusnr. 412

Målgruppe
Informationsmødet er for dig, der er frivillig eller ansat i en forening, der overvejer at søge om midler fra Naboskabspuljen til ansøgningsfristen 1. november 2016. Naboskabspuljen dækker aktiviter i: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia (FYROM), Moldova, Montenegro, Serbia, Turkey, and Ukraine.

Mødet er åbent for såvel CISUs medlemsorganisationer som for andre organisationer, der er interesserede i at vide mere om puljen.

Formål
Du vil efter mødet have kendskab til konteksten for puljen og have hørt fra og delt erfaringer med civilsamfundsorganisationer, der arbejder i regionen. Du vil endvidere kende retningslinjer og ansøgningsproceduren for puljen - og have hørt om erfaringerne fra den første ansøgningsrunde.

Indhold
- CISU holder oplæg om konteksten i EU's nabolande mod øst og sydøst og om ministeriets Naboskabsstrategi.
- En organisation med erfaring fra regionen fortæller om ’det operationelle’ aspekt ved at arbejde som civilsamfundsorganisation i et af landene i regionen.
- En organisation vil fortælle om erfaringer med at søge puljen: Hvad skal man sætte fokus på i en 'Naboskabspuljeansøgning'?.
- CISU introducerer retningslinjer, ansøgningsproces og ressourcer (rådgivning, temadage).

Det formelle møde slutter kl. 18.00. Men efter mødet vil der være en sandwich og mulighed for at netværke blandt de fremmødte.

Kursusansvarlige
Rådgivere Søren Asboe Jørgensen og Johannes Nordentoft

Baggrundsmateriale
Du kan finde information om Naboskabspuljen, herunder retningslinjer og ansøgningsskemaer, på denne side: www.cisu.dk/naboskabspulje

Dato Adresse Pris Status
25. august 2016
kl. 16.30-18.30
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 0,00 DKK Kurset er afholdt.