Digital fundraising og medlemshvervning

Organisationsudvikling | Kursusnr. 527

Målgruppe
Kurset er for dig, der er frivillig eller ansat i en af CISUs medlemsorganisationer. For at få det fulde udbytte af kurset skal du have nogen erfaring med fundraising på forhånd - ikke nødvendigvis digital fundraising.

Formål
Den digitale udvikling buldrer afsted. Nye metoder og gammelkendte tricks tilpasset de teknologiske muligheder er i høj kurs og står højt på fundraiserens dagsorden.

Indhold
Kom til et tempofyldt fyraftensmøde med spændende cases, der både giver jer et blik ind i den digitale fremtid og mindst 6 konkrete forslag til, hvordan du kan gå hjem og optimere medlemshvervningen og den digitale fundraising i din organisation.

Oplægsholder
KIM SKYTTE GRAAE, specialist i digital fundraising.

Kim Skytte Graae har mere end 15 års erfaring med fundraising og har siddet i organisationer som Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og København Zoo.

Han er blandt andet initiativtager og projektleder på Folkekirkens Nødhjælp’s "Giv en ged"-kampagne, der i 2006 gav danskerne muligheden for at give velgørenhed i julegave. Kim er lidt af en fundraising-schweizerkniv, men specialist i medlemshvervning, databaser og digital fundraising.

I 2015 var han med til at starte Fundraisingbureauet, der hjælper de danske NGO’er med at optimer deres digitale fundraising med abonnements- og betalingsværktøjet

Kursusansvarlige
Stabsmedarbejder Andrea Kiel Christensen og rådgiver Maria Haahr

Baggrundsmateriale
Noter, PowerPoints eller lignende fra kurset deles med deltagerne elektronisk efter kurset.

OBS! online tilmelding lukker 48 timer før - kontakt cisu@cisu.dk

Dato Adresse Pris Status
7. May 2019
kl. 16.30-19.30
CISU, Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Arhus C 50.00 DKK Kurset er afholdt.
8. May 2019
kl. 16.30-19.30
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 50.00 DKK Kurset er afholdt.