Introduktion til Theory of Change

Planlægning og styring af indsatser | Kursusnr. 529

Målgruppe
Personer der arbejder med og har lidt erfaring med projektformulering, og som gerne vil have en introduktion til, hvordan man kan bruge forandringsteori (Theory of Change, ToC) til at styrke sin strategi og øge fokus på ønsket forandring.

Formål
Målet med dette kursus er at give deltagerne en forståelse for ToC, og hvordan den bruges, samt hvordan den passer sammen med andre projektplanlægningsværktøjer. Deltagerne får desuden mulighed for at afprøve nogle praktiske øvelser, der indgår i udviklingen af en ToC.

Indhold
ToC (Theory of Change) / Forandringsteori er blevet et nyt buzzword i udviklingsprojekter/programmer, der i stigende grad bruges til at beskrive strategien bag udviklingsindsatser med fokus på ønsket forandring fremfor aktiviteter.

Men hvad går ToC egentlig ud på? Er det en helt ny måde at tænke projekt-planlægning og styring på? Og hvordan får man egentlig, sammen med sin partner, formuleret en strategi, der fokuserer på forandring og læring? Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive besvaret i løbet af kurset.

Kursusansvarlige
Rådgivere Souad Bourrid og Mette Kjærtinge

OBS! online tilmelding lukker 48 timer før - kontakt cisu@cisu.dk

Dato Adresse Pris Status
27. May 2019
kl. 16.30-19.30
CISU, Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Arhus C 50.00 DKK Tilmeld kursus
29. May 2019
kl. 16.30-19.30
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 50.00 DKK Tilmeld kursus