Privatsektorsamarbejde del 3: Business case

Aktuelle temaer | Kursusnr. 1561

Målgruppe
OBS! OBS! UDSÆTTES - NY DATO FØLGER

I efteråret 2019 tilbød CISU organisationer med interesse i at udforske mulighederne for at samarbejde med virksomheder - et forløb med faglige inputs og erfaringsudveksling med andre medlemsorganisationer. Forløbet er for medlemsorganisationer, som er interesseret i at undersøge sig selv i forhold til mulighederne for at indgå i samarbejder med virksomheder, og som er klar til at lægge nogle ressourcer i det i løbet af efteråret 2019 og foråret 2020.
Hver organisation stiller med min. 2 deltagere per organisation for at sikre læring og forankring i organisationen.

Formål
Alle dele af forløbet inkluderer inputs fra CISUs medlemsorganisationer, som har erfaringer med lignende processer og privatsektorsamarbejde, fra faglige eksterne personer samt fra CISUs egne rådgivere.

Efter læringsforløbet vil organisationerne have gennemgået vigtige interne organisatoriske processer, afklaret fokus for et eventuelt virksomhedssamarbejde, lært at lave en business case og at sælge sig selv i positive vendinger, samt at have præsenteret og fået feedback på sin business case for en række virksomhedsrepræsentanter.
Ind imellem dette vil der være muligheder for at erfaringsudveksle med de andre deltagende organisationer (formatet for dette vil være helt op til jer).

Indhold
Dette er Del III af forløbet, som vil have fokus på at præsentere de færdige business cases med feedback fra relevante eksperter og repræsentanter fra virksomheder.

Kursusansvarlig
Rådgivere Mette Kjærtinge / mek@cisu.dk og Lotte Asp Mikkelsen
Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål til forløbet: Mette Kjærtinge (69151962) og Lotte Asp Mikkelsen (69151966).

OBS! online tilmelding lukker 48 timer før - kontakt cisu@cisu.dk

Dato Adresse Pris Status
19. March 2020
kl. 14.00-19.00
Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K 50.00 DKK Kurset er afholdt.