CSP #3.0 X Virtuel lancering

Planlægning og styring af indsatser | Kursusnr. 340

Målgruppe
Webinar: Lancering af CISUs opdaterede retningslinier for Civilsamfundspuljen

- Vil du høre noget om de opdaterede retningslinjer #3.0 for Civilsamfundspuljen?

- Er det første gang, at I skal indsende en ansøgning til CISU? Eller ønsker I at få genopfrisket de støttemuligheder som findes i CISU?

Vi sender jer et link til, hvor I deltager i webinaret, og hvor I kan indsende spørgsmål til afklaring.

Formål
På webinaret vil I opnå et indblik i, hvilke puljer I kan søge hos CISU, og hvilke der er relevante for netop din organisation og jeres indsatser.

I får overblik over, hvem der kan søge, og hvad man kan søge til. Vi kommer særligt ind på de opdaterede retningslinjer #3.0 for Civilsamfundspuljen, herunder den nye støtteform Indsatser for Folkeligt Engagement, såvel som nyt afsnit om bæredygtighed og indsatser i nexus mellem humanitære og langsigtede indsatser.

Indhold
Webinaret er opdelt i to dele:

Del 1 (15.00-16.00) giver en grundviden om CISUs puljer og støttemuligheder, og er særligt er målrettet dem, som ikke kender CISU særlig godt i forvejen, eller dem som vil have genopfrisket deres viden om CISU.

Del 2 (16.00-17.00) fokuserer på det særligt nye for de opdaterede retningslinjer #3.0 for Civilsamfundspuljen, og bliver også præget af Q&A med jer deltagere.

Man er velkommen til at vælge det af programmet, man finder mest relevant.

Såfremt I ønsker at vi kommer yderligere ind på også vores andre puljer, er I velkomne til også at stille spørgsmål omkring Nødhjælpspuljen (DERF) og Oplysningspuljen.

Baggrundsmateriale
Der vil blive tilsendt links til diverse materialer forinden.

Læs også mere her om Civilsamfundspuljen, Nødhjælpspuljen og Oplysningspuljen for at læse mere om de forskellige puljer.OBS! online tilmelding lukker 48 timer før - kontakt cisu@cisu.dk

Dato Adresse Pris Status
20. April 2020
kl. 15.00-17.00
CISU, Klosterport 4X, 3. sal, 8000 Arhus C 0.00 DKK Tilmeld kursus